JOHNNY'S BURGER HAARLEM NOORD

JOHNNY'S BURGER HAARLEM NOORD Burgers and more!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 446 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Johnny's Burger Haarlem Noord. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 20:32 Prijsverhouding , vindt ik te hoog voor wat je krijgt
24 jun 2022 om 20:05 Duurde 1,5 uur eten was oke
17 jun 2022 om 18:54 Supersnelle bezorging (we waren ook erg vroeg met de bestelling) en geweldige burgers! Voor herhaling vatbaar.
12 jun 2022 om 0:06 Was heerlijk!
9 jun 2022 om 8:49 Good burgers but the delivery took around 1.5 hours.
30 mei 2022 om 7:37 Het eten was er snel en het was goed warm ik had ook ijs besteld die was ook nog helemaal bevroren dus overal zeer goed
30 mei 2022 om 0:10 Erg genoten van het eten, verwachtte tijd was 45 minuten, kwam perfect op tijd aan.
29 mei 2022 om 19:07 We hebben meer dan 1-1/2 uur moeten wachten op het eten. Meerdere keren gebeld, eerste drie keer werd er niet opgenomen. We wachtten toen al ruim een uur. Ze zeiden dat de bezorger er bijna was, maar die kwam dus pas na meer dan een half uur daarna.
29 mei 2022 om 15:38 Ik heb heerlijk gegeten, eten was lkkr warm en snel bezorgd
29 mei 2022 om 14:00 Het eten was koud en lauw en werd veel later bezorgd dan doorgegeven. De melding dat er elk moment bezorgd kon worden heeft bijna 45 min in beeld gestaan.
29 mei 2022 om 0:03 We hebben om 18.04 besteld en om 19.55 kwam het lauwe tot koude eten. Dit was eens, maar nooit meer.
28 mei 2022 om 20:42 Snel bezorg en eten smaakte goed.